Poze Hipogastric 60 capsule

     
Pin It


Hipogastric 60 capsule

Pret vechi: 15 RON Reducere 33%

Pret nou: 10 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 9% de 9%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Hipogastric

Contine betaina clorhidrica, o substanta care, ajunsa in stomac, se descompune in betaina si acid clorhidric. Se stie ca in stomac se produce acid clorhidric care este esential pentru digestia proteinelor.El are si un rol suplimentar, de distrugere a bacteriilor patogene, sterilizand continutul gastric si evitand formarea de mirosuri neplacute la acest nivel.
Persoanele care au hipoaciditate digera cu greu proteinele, atat carnea, produsele lactate, cat si vegetalele bogate in proteine, cum ar fi fasolea, mazarea, ciupercile, lintea. Aceste proteine raman un timp indelungat in stomac, apar procese de putrefactie care genereaza toxine.

Aceste toxine sunt  cancerigene pentru stomac si de aceea, gastrita hipoacida se cancerizeaza mult mai usor decat cea hiperacida, iar pe de alta parte, ele intoxica ulterior intregul organism, producand inflamatii de tip reumatismal, afectarea ficatului, rinichilor si afectiuni la nivelul pielii.


Acidul clorhidric eliberat de catre betaina clorhidrica completeaza deficienta de acid clorhidric propriu si elimina TOATE ACESTE NEPLACERI. Pe de alta parte, sterilizarea continutului gastric elimina bacterii cu caracter patogen si elimina astfel mirosurile neplacute cunoscute drept gura urat mirositoare.
Recomandam utilizarea hipogastricului si pentru persoane care nu au deficienta de acid clorhidric atunci cand consuma cantitati mai mari de proteine sau asocieri de proteine vegetale si proteine animale, ce determina cele mai neplacute consecinte.

0728.948.105 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 08:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: SUPLIMENTE ALIMENTARE